Setembre, s'acaben les vacances, tots comencem a tornar a la rutina, fa caloreta però ja no tanta...i ja vé una mica més de gust fer coses al forn...
Avui us porto un pastís de xocolata i coco sense gluten, molt i molt flonjo, la veritat és que l'he trobat impressionant i els que l'han pogut provar l'han trobat deliciós (va per a tu Natàlia ;) ). Al ser sense gluten s'esmicola una mica, però si no teniu problemes d'intoleràncies o celiaquía podeu canviar la farina sense gluten per una d'espelta i això no us passarà.
Ingredients (tots ecològics):
- 250 grs. de mantega a temperatura ambient
- 150 grs. de sucre golden
- 4 rovells d'ou
- 250 grs. de farina de civada sense gluten Sol Natural
- 2 culleradetes de llevat
- 2 cullerades soperes de cacau pur
- 100 grs. de xocolata 85% ratllat Sol Natural
- 200 ml de crema de llet, crema d'ametlla, de soja, d'arròs...segons el vostre gust
Capa de coco:
- 4 clares d'ou
- 1 punta de sal
- 100 grs. de coco ratllat
- Covertura de xoco:
- 100 grs. de xocolata 85% Sol Natural
- 50 grs. de xips de coco Sol Natural
A treballar:
- Escalfem el forn a 180º
- Batre sucre + mantega+ punta de sal fins que es barregin bé
- Afegir els rovells d'un en un
- Barrejar farina+ cacau+xocolata ratllada
- Anar barrejant la mescla de farina + cacau...i la crema amb la resta d'ingredients. Passem la massa al motllo que anirà al forn
- Muntar les clares i la sal a punt de neu. Quan estiguin a punt de neu hi afegim el coco ratllat amb molta cura per tal de que no ens baixin i les repartim sobre la massa que ja tenim al motllo
- Ho enfornem aproximadament uns 30 min o fins que al punxar.lo ens surti ben net. El deixem refredar
- Fondre els 100 grs de xocolata al bany maria i amb una cullera o mànega pastissera repartim la xoco per sobre del pastís fent les formes que més ens agradin
- Afegir finalment les xips de coco per sobre la covertura de xocolata i au!!! a gaudir.ne!!!
Avui us porto un pastís de xocolata i coco sense gluten, molt i molt flonjo, la veritat és que l'he trobat impressionant i els que l'han pogut provar l'han trobat deliciós (va per a tu Natàlia ;) ). Al ser sense gluten s'esmicola una mica, però si no teniu problemes d'intoleràncies o celiaquía podeu canviar la farina sense gluten per una d'espelta i això no us passarà.
Ingredients (tots ecològics):
- 250 grs. de mantega a temperatura ambient
- 150 grs. de sucre golden
- 4 rovells d'ou
- 250 grs. de farina de civada sense gluten Sol Natural
- 2 culleradetes de llevat
- 2 cullerades soperes de cacau pur
- 100 grs. de xocolata 85% ratllat Sol Natural
- 200 ml de crema de llet, crema d'ametlla, de soja, d'arròs...segons el vostre gust
Capa de coco:
- 4 clares d'ou
- 1 punta de sal
- 100 grs. de coco ratllat
- Covertura de xoco:
- 100 grs. de xocolata 85% Sol Natural
- 50 grs. de xips de coco Sol Natural
A treballar:
- Escalfem el forn a 180º
- Batre sucre + mantega+ punta de sal fins que es barregin bé
- Afegir els rovells d'un en un
- Barrejar farina+ cacau+xocolata ratllada
- Anar barrejant la mescla de farina + cacau...i la crema amb la resta d'ingredients. Passem la massa al motllo que anirà al forn
- Muntar les clares i la sal a punt de neu. Quan estiguin a punt de neu hi afegim el coco ratllat amb molta cura per tal de que no ens baixin i les repartim sobre la massa que ja tenim al motllo
- Ho enfornem aproximadament uns 30 min o fins que al punxar.lo ens surti ben net. El deixem refredar
- Fondre els 100 grs de xocolata al bany maria i amb una cullera o mànega pastissera repartim la xoco per sobre del pastís fent les formes que més ens agradin
- Afegir finalment les xips de coco per sobre la covertura de xocolata i au!!! a gaudir.ne!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada