Ja feia molt de temps que em rondava fer alguna recepta diferent amb tè matcha. Després de madalenes, galetes, batuts i lattes vaig pensar a fer una vinagreta. Si, estrany i diferent, vinagreta amb tè matcha, però he de dir que m'ha sorprès i per això vull compartir la recepta amb vosaltres afegint.la a una amanida de pasta. En aquest cas la pasta és sense gluten, però us quedarà bé amb qualsevol tipus de pasta.
Ingredients:
- 250 grs. de fusilli de blat de moro i arròs Natursoy (sense gluten)
- 1 bloc de tofu Italiana Natursoy (amb herbetes)
- Tamari (o salsa de soja)
- 50 grs. aprox de sèsam torrat
- tomàquets cherry
- germinats al gust
Primer prepararem la vinagreta, així si passa una estona (o fins i tot unes hores) el gust s'intensificarà.
- 10 grs. de tè matcha
- 3 cullerades soperes de vinagre de poma
- 4 cullerades soperes d'oli d'oliva
- un grapat de nous o els fruits secs que ens vinguin de gust
- sal
Comencem:
- Escalfar aigua (uns 50 ml. i que no bulli) i l'afegim al matcha, el batem i deixem que s'atemperi
- Afegim l'oli, el vinagre de poma i la sal
- Fem a trocets les nous o els fruits secs i els afegim casi tots a la vinagreta
- Passem tots els ingredients a un pot, el tanquem i l'agitem per tal de que tots els ingredients es barregin bé.
Podem modificar algún ingredient si volem la vinagreta més suau o més intensa. La guardem a la nevera
Tofu:
- el fem a bocinets petits i el passem a un bol on el macerarem amb tamari unes hores
- l'escorrerem, el rebossarem amb les llavors de sèsam i el passem per la paella
- deixem refredar
- Coure la pasta en aigua bullint uns 15 min (o seguint les instruccions del paquet si la pasta és diferent). Colar i deixar refredar.
A muntar l'amanida:
- Posem la pasta a una plata, hi afegim els tomàquets cherry, unes quantes nous, el tofu a trocets, l'amanim amb la vinagreta i finalment per sobre hi posem els germinats i ara...nyam nyam, ja teniu una amanida diferent.
Aprofiteu que d'aqui a quatre dies ja farà fresca i no ens vindrà tant de gust!!!
Ingredients:
- 250 grs. de fusilli de blat de moro i arròs Natursoy (sense gluten)
- 1 bloc de tofu Italiana Natursoy (amb herbetes)
- Tamari (o salsa de soja)
- 50 grs. aprox de sèsam torrat
- tomàquets cherry
- germinats al gust
Primer prepararem la vinagreta, així si passa una estona (o fins i tot unes hores) el gust s'intensificarà.
- 10 grs. de tè matcha
- 3 cullerades soperes de vinagre de poma
- 4 cullerades soperes d'oli d'oliva
- un grapat de nous o els fruits secs que ens vinguin de gust
- sal
Comencem:
- Escalfar aigua (uns 50 ml. i que no bulli) i l'afegim al matcha, el batem i deixem que s'atemperi
- Afegim l'oli, el vinagre de poma i la sal
- Fem a trocets les nous o els fruits secs i els afegim casi tots a la vinagreta
- Passem tots els ingredients a un pot, el tanquem i l'agitem per tal de que tots els ingredients es barregin bé.
Podem modificar algún ingredient si volem la vinagreta més suau o més intensa. La guardem a la nevera
Tofu:
- el fem a bocinets petits i el passem a un bol on el macerarem amb tamari unes hores
- l'escorrerem, el rebossarem amb les llavors de sèsam i el passem per la paella
- deixem refredar
- Coure la pasta en aigua bullint uns 15 min (o seguint les instruccions del paquet si la pasta és diferent). Colar i deixar refredar.
A muntar l'amanida:
- Posem la pasta a una plata, hi afegim els tomàquets cherry, unes quantes nous, el tofu a trocets, l'amanim amb la vinagreta i finalment per sobre hi posem els germinats i ara...nyam nyam, ja teniu una amanida diferent.
Aprofiteu que d'aqui a quatre dies ja farà fresca i no ens vindrà tant de gust!!!
quina bona pinta!!!!, faré la vinagreta per que tinc ganes d'utilitzar el te matcha, i com em vas explicar, obtenir la quantitat de propietats que té.
ResponEliminaGràcies per aquestes idees tan genials.