diumenge, 23 de setembre del 2018

Pastís de xocolata i remolatxa

Hola!!!

Doncs si, no us estranyeu de la combinació!!! Tenia alguna remolatxa voltant per casa i després d'haver.ne fet sucs i cremes vaig pensar a fer.ne un pastís. Potser a vosaltres us semblarà rara, però a Alemanya és un pastís bastant usual i a més diferent i boníssim!. Vaig estar mirant per la xarxa (o sigui "das Netz") i he adaptat una recepta de www.lecker.de. Proveu.la i ja m'explicareu a veure que us sembla, us sorprendrà!

Ingredients (eco, com sempre):

- 200 grs. de remolatxa bullida
- 200 ml. d'oli d'oliva
- 3 ous
- 175 grs. de sucre de canya
- 200 grs. de farina de blat, espelta o sense gluten
- 2 cull. de llevat
- 1 punta de sal
- 80 grs. de cacau pur Solé
- Un grapat de gerds

A treballar:

- Triturem la remolatxa amb l'oli d'oliva.
- Batem els ous i el sucre fins que ens quedin ben cremosos
- Barrejar la farina, el llevat, la sal i el cacau
- Barregem la mescla d'oli+remolatxa amb la mescla dels ous+sucre
- Anem afegint la mescla de farina+llevat+sal+cacau a cullerades a la barreja anterior
- Passem la massa a un motllo (jo he triat en aquest cas un de brownie quadrat)
- Repartim els gerds per la superfície i els enfonsem una miqueta
- Enfornem a 180º uns 40 min. aprox








I només puc dir que nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada