dijous, 19 de gener del 2012

Sal de vainilla




M'agrada molt visitar pàgines web estrangeres i últimament m'he aficionat a la pàgina alemanya www.lecker.de. Hi ha fins i tot una secció de regals culinaris "home made" i com una amiga ha fet anys fa poc he decidit fer-li una sal de vainilla treta d'aquesta web.

Ingredients:

- 1 branca de vainilla
- 500 grs. de sal gruixuda (jo l'he trobat a una dietètica)

Preparació:

Obrim la branca de vainilla de dalt a baix amb un ganivet i en treiem la vainilla de dintre. La branca la fem a trocets petits. Agafem dues cullerades de sal, la branca a trocets i el seu interior i amb un molinet ho fem petit. El resultat el barregem amb la resta de la sal i ho passem tot a pots de vidre hermètics.

Aquesta sal ens durarà més o menys un any i és adequada per a plats de peix, amanides o saltats.

1 comentari:

  1. Sucre si que n'he fet però la versió salada no la coneixia i ha de ser ben aromática.
    Petons

    ResponElimina