dijous, 2 de febrer del 2012

Coca de iogurt grec amb llima i llimona i garam masala/ Bizcocho de yogur griego con lima y limón y garam masala



Amb la meva amiga Ana parlàvem un diumenge a la tarda de les espècies i la pastisseria. Aquí és molt difícil trobar barreges fetes per afegir als pastissos, jo sempre les he de comprar fora...i pensant en això vaig pensar a fer una prova amb una coca de iogurt grec amb garam masala, barreja d'espècies hindús que normalment es fan servir per cuinar "salat".

Un domingo hablábamos con mi amiga Ana sobre las especias y la pastelería. Aquí es muy difícil encontrar mezclas para pasteles y yo siempre las tengo que comprar fuera...Reflexionando sobre estem tema pensé en hacer una prueba con un bizcocho de yogur griego y garam masala, mezcla de especias hindú que normalmente se utilizan para cocinar "salado".

El resultat ha sigut curiós i ha agradat, així que aquí teniu la recepta:
El resultado ha sido curioso y ha gustado, así que aquí tenéis la receta:


Ingredients/ Ingredientes:

- 5 ous/ 5 huevos
- 2 iogurts grecs naturals/ 2 yogures griegos
- 1 mida de iogurt d'oli de gira-sol/ 1 medida de yogurt de aceite de girasol
- 2 mides de iogurt de sucre/ 2 medidas de yogurt de azúcar
- 3 mides de iogurt de farina/ 3 medidas de yogurt de azúcar
- 1 sobre de llevat/ 1 sibre de levadura
- Suc d'una llima/ Zumo de una lima
- Suc de mitja llimona/ Zumo de medio limón
- 1 culleradeta cafè/postres de garam masala/ 1 cucharadita de café/postre de garam masala


Preparació:


- Batem els ous amb el sucre una estoneta
- Afegim l'oli, els sucs i la culleradeta de garam masala i contineum batent
- Finalment afegim la farina tamisada juntament amb el llevat (tot ben barrejat)
- Passem la massa a un motlle de forn i l'enfornarem a uns 160º més o menys mitja hora o fins que veiem que si el punxem, l'escuradents surt net


Preparación:

- Batir los huevos con el azúcar unos minutos
- Añadir el aceite, los huevos y la cucharadita de garam masala y continuar batiendo
- Finalmente añadir la harina tamizada junto a la levadura
- Pasar la masa a un molde y hornear a unos 160º una media hora o hasta que cuando lo pinchemos salga el palillo limpio

Espero que us agradi! Fins aviat!
Espero que os guste! hasta pronto!

3 comentaris:

  1. No sé Montse, jo és que l'hauria de tastar per poder parlar amb coneixement.... jajajajajajaja

    Però el que estar clar es que és ben diferent

    Muacx,

    Anna

    ResponElimina
  2. Mai ho hagués dit, però he provat aquest pastís i està boníssim!!!!!

    ResponElimina
  3. Peró com se m´havía pasat aquesta coca....??!! Jo també sóc del parer de tastar abans d'opinar...(a ver si cuela) encara que ja estic segura de que ha de ser bonissíma i ben original.
    Petons!

    ResponElimina