Avui us presento una altra recepta fàcil. Aquesta l'he treta del llibre "Cocina para novatos" de Maite Cuesta.
També ja fa molt de temps el meu marit em va regalar una novel·la sobre Berlín que ja tenia i segurament va creure que havia d'ampliar el meu receptari, ell és un gran cuiner!!!!...o potser ho van decidir els Reis!!!!
Ingredients:
Preparació:
Posem oli en una cassola, suficient per cubrir tot el fons, hi col·loquem les patates pelades a rodanxes gruixudetes i les sofregim a foc lent. Quan ja estàn sofregides i les hem remenat una mica hi col·loquem a sobre els talls de lluç. Piquem l'all i el julivert i els afegim a la cassola, el foc suau i ho tapem durant uns 5 minuts. Llavors afegim la llet i ho salem. Ho deixem coure fins que la patata estigui ben tendre. No trigareu gaire estona a tenir el plat a taula...
A tots a casa ens agrada molt sopar aquest lluç!!!! Espero que la gaudiu!!!!
També ja fa molt de temps el meu marit em va regalar una novel·la sobre Berlín que ja tenia i segurament va creure que havia d'ampliar el meu receptari, ell és un gran cuiner!!!!...o potser ho van decidir els Reis!!!!
- 4 talls de lluç
- 4 patates de tamany mitjà (bé, depèn una mica de la vostra passió per les patates!)
- All i julivert
- 1 got i mig de llet
- Oli i sal
Preparació:
Posem oli en una cassola, suficient per cubrir tot el fons, hi col·loquem les patates pelades a rodanxes gruixudetes i les sofregim a foc lent. Quan ja estàn sofregides i les hem remenat una mica hi col·loquem a sobre els talls de lluç. Piquem l'all i el julivert i els afegim a la cassola, el foc suau i ho tapem durant uns 5 minuts. Llavors afegim la llet i ho salem. Ho deixem coure fins que la patata estigui ben tendre. No trigareu gaire estona a tenir el plat a taula...
A tots a casa ens agrada molt sopar aquest lluç!!!! Espero que la gaudiu!!!!
Que bona aquesta recepta. Encara que jo coneixent els de casa potser hi possi una mica mes de patata
ResponEliminamolta patata, queda boníssima!!!! casi que podries passar del lluç!!! :))))
EliminaSembla fàcil i apetitòs, prenc nota!
ResponEliminaGràcies,
Anna