Hola,
ara si que feia temps que no escrivia cap recepta nova. Han anat passant els mesos i he estat embolicada en altres coses que no em deixaven temps per a mi. Ara que tot, finalment, torna a la normalitat espero poder trobar un foradet per penjar receptes noves i que confio us agradin!!!
Avui us porto una crema de castanyes i nous!!! M'agraden molt i molt les castanyes i ja feia temps que la volia fer i m'ha agradat molt, llàstima que un cop passa la castanyada sigui una mica complicat trobar castanyes a les botigues i als mercats.
Ingredients:
- 600 grs. de castanyes torrades, pelades i a bocinets (jo les he fetes amb la clàssica paella de forats), sino les podeu fer al forn
- 100 grs. de nous a bocinets (en guardem unes quantes per decorar)
- 2 cebes de Figures picadetes ben fines
- 1 dent d'all picat
- oli d'oliva
- 200 ml. de crema de civada (o de llet)
- sal, pebre i sucre
- 1.5 l de brou vegetal
A treballar:
- Sofregim una mica la ceba i l'all a la cassola
- Afegim les castanyes i les nous i el brou de verdures
- Ho fem bullir tapat aproximadament uns 15 minuts
- Ara afegim la crema vegetal i ho triturem
- Ara caramel-litzarem les nous: les posem a una paella sense oli, una cullerada sopera d'aigua i una cullerada sopera de sucre, a foc baixet fins que es caramel.litzin. Passem les nous a un paper de forn i així es refredaran
Servim la crema amb les nous com a decoració
Ja m'explicareu que us sembla!!!
ara si que feia temps que no escrivia cap recepta nova. Han anat passant els mesos i he estat embolicada en altres coses que no em deixaven temps per a mi. Ara que tot, finalment, torna a la normalitat espero poder trobar un foradet per penjar receptes noves i que confio us agradin!!!
Avui us porto una crema de castanyes i nous!!! M'agraden molt i molt les castanyes i ja feia temps que la volia fer i m'ha agradat molt, llàstima que un cop passa la castanyada sigui una mica complicat trobar castanyes a les botigues i als mercats.
Ingredients:
- 600 grs. de castanyes torrades, pelades i a bocinets (jo les he fetes amb la clàssica paella de forats), sino les podeu fer al forn
- 100 grs. de nous a bocinets (en guardem unes quantes per decorar)
- 2 cebes de Figures picadetes ben fines
- 1 dent d'all picat
- oli d'oliva
- 200 ml. de crema de civada (o de llet)
- sal, pebre i sucre
- 1.5 l de brou vegetal
A treballar:
- Sofregim una mica la ceba i l'all a la cassola
- Afegim les castanyes i les nous i el brou de verdures
- Ho fem bullir tapat aproximadament uns 15 minuts
- Ara afegim la crema vegetal i ho triturem
- Ara caramel-litzarem les nous: les posem a una paella sense oli, una cullerada sopera d'aigua i una cullerada sopera de sucre, a foc baixet fins que es caramel.litzin. Passem les nous a un paper de forn i així es refredaran
Servim la crema amb les nous com a decoració
Ja m'explicareu que us sembla!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada