diumenge, 17 de març del 2019

Pastís de xocolata sense farina ni gluten

Hola de nou!!!

Doncs avui us presento una recepta absolutament deliciosa, excepcional i que us farà quedar bé sempre!!! No en quedaran ni les engrunes!!! Com molts ja sabeu sóc una fan incondicional de la farina d'ametlla, la faig servir moltíssim, no només per a les galetes de Nadal i em va arribar aquesta recepta 🍰🍰🍰🍰 per email un diumenge...que és quan més temps tinc per revisar els correus "no de feina". Va sortir tant bona 😋😋😋 que he pensat que us agradarà provar.la!! La nostra veïna Janina i les seves filles en van quedar encantades!!!!!!!!!!!!!! Ja em direu!!!

Ingredients ecològics:

- 200 grs. mantega a temp. ambient
- 200 grs. de xocolata Solé postres a bocinets 🍫🍫🍫
- 4  ous
- 150 grs. sucrè morè
- 200 grs. de farina d'ametlles
- 2 cull. postres de llevat
- 2 cullerades soperes de cacau pur
- 1 cull. cafè de sal
- 1 cull. cafè de canyella
- 1 cull, cafè de gingebre mòlt

A treballar:

- Escalfar el forn a 180º
- Fondre la xocolata a bocinets amb la mantega a bany maria
- Batre els ous amb la canyella, el gingebre i la sal
- Barrejar la farina d'ametlla, el cacau i el llevat
- Incorporar a tongades els ous batuts i la barreja de farina d'ametlla i cacau a la xoco + mantega fosa
- Posar per sobre la massa ametlla granet per decorar (opcional)
- Passem la massa a un motlle de 20 cm i enfornem més o menys mitja hora o fins que al punxar el pastís ens sorti net. Apaguem el forn i l'hi deixem 5 minuts
- Esperarem més o menys 15 minuts per tallar el pastís




I sense paraules...ja m'explicareu  ✉✉✉ com us ha quedat!!!!!!!! 😋😋😋

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada