I ves per on el petit de la casa ha fet anys, bé, els fa demà i avui hem estat de celebració!!! No podia faltar un pastís d'aniversari i el que havia de ser un superbrownie ha acabat sent un pastís zebra. És el que té estar subscrit a newsletters i que de sobte arribi una recepta que feia temps tenia al cap. Vaja , com un pastís amarmolat però més bonic!!! L'original és de www.zuckerzimtundliebe.de i jo, faltaria més, li he fet alguns canvis. El resultat ha estat espectacular, esponjós i no tan dolç com la recepta original. Només n' han quedat les engrunes, boníssim!!!!
Eco-ingredients:
Massa amb cacau:
- 60 grs. de cacau pur
- 90 grs. de sucre golden
- 90 ml. de suc de taronja
Massa clara:
- 250 grs. de mantega a temperatura ambient (no s'hi val fondre.la al micro!)
- 160 ml. de suc de taronja
- 4 eco-ous
- 200 grs. de sucre de canya
- 375 grs. de farina de blat o espelta
- 2 cull. de postres de llevat
Preparació:
* Primer preparem la massa amb el cacau: sucre + cacau + suc de taronja
Eco-ingredients:
Massa amb cacau:
- 60 grs. de cacau pur
- 90 grs. de sucre golden
- 90 ml. de suc de taronja
Massa clara:
- 250 grs. de mantega a temperatura ambient (no s'hi val fondre.la al micro!)
- 160 ml. de suc de taronja
- 4 eco-ous
- 200 grs. de sucre de canya
- 375 grs. de farina de blat o espelta
- 2 cull. de postres de llevat
Preparació:
* Primer preparem la massa amb el cacau: sucre + cacau + suc de taronja
tot al got de la batedora fins que se'ns barregi bé. Deixem que es refredi una mica
* Ara encenem el forn i que es vagi escalfant fins a 180º
* Massa clara:
- Batre una bona estona el sucre + la mantega a temperatura ambient fins que es torni una massa ben fina.
- Afegir els ous d'un en un, no n'afegirem un altre fins que l'anterior s'hagi integrat bé.
- Barrejar el llevat amb la farina i en dos tongades, juntament amb el suc de taronja, ho afegirem a la resta d'ingredients. Continuarem amassant fins que quedi tot ben barrejat.
- Dividim la massa en dos i a una d'elles hi afegim la massa fosca, ho barregem bé
- Ara passarem la massa a un motllo de 22 cm. que haurem recobert amb una mica de mantega o oli
amb una cullera sopera o una de gelats. Començarem pel centre del motllo fent capes, alternant una clara i una fosca fins que haguem acabat. Veurem com es va repartint pel motllo, no patiu que ja veureu com queda bé
- Enfornarem uns 50 minuts o fins que punxem i ens surti el bastonet ben net.
- Passem a una reixeta i deixem refredar i au, a devorar-lo!
* Ara encenem el forn i que es vagi escalfant fins a 180º
* Massa clara:
- Batre una bona estona el sucre + la mantega a temperatura ambient fins que es torni una massa ben fina.
- Afegir els ous d'un en un, no n'afegirem un altre fins que l'anterior s'hagi integrat bé.
- Barrejar el llevat amb la farina i en dos tongades, juntament amb el suc de taronja, ho afegirem a la resta d'ingredients. Continuarem amassant fins que quedi tot ben barrejat.
- Dividim la massa en dos i a una d'elles hi afegim la massa fosca, ho barregem bé
- Ara passarem la massa a un motllo de 22 cm. que haurem recobert amb una mica de mantega o oli
amb una cullera sopera o una de gelats. Començarem pel centre del motllo fent capes, alternant una clara i una fosca fins que haguem acabat. Veurem com es va repartint pel motllo, no patiu que ja veureu com queda bé
- Enfornarem uns 50 minuts o fins que punxem i ens surti el bastonet ben net.
- Passem a una reixeta i deixem refredar i au, a devorar-lo!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada