diumenge, 5 de novembre del 2017

Trufes amb coco i tè matcha





Avui he volgut fer una variació d'una recepta que em van ensenyar quan anava al cole (i d'això ja fa una miqueta de temps). Ens van fer un mini curset de cuina i vam aprendre a fer trufes. Les trufes sembla que han caigut en l'oblit, ara ja no en veig tantes com abans. Per això he volgut fer una recepta més "moderna", si se li pot dir així. Els ingredients són bastant diferents als d'unes trufes tradicionals i el resultat és espectacular. Tothom que les ha provat ha volgut repetir!!!! Boníssimes i molt energètiques!

A veure si les feu i em dieu el resultat!

Ingredients:

- 150 grs. de dàtils sense pinyol
- 2 cullerades soperes de cacau pur o raw (així ens assegurem de que les propietats del cacau es mantenen) Iswari
- 2 cullerades soperes de farina d'ametlla
- 2 cullerades de postres d'oli de coco
- coco ratllat + tè matcha Iswari (no gaire) per arrebossar les trufes

Comencem:

- Hidratem els dàtils unes hores i els tallem a trocets ben petits
- Triturem els dàtils a bocinets, l'oli de coco, la farina d'ametlla i el cacau amb una processadora d'aliments o una batedora potent.
- Ens quedarà una massa granulada. És normal, ja que els dàtils no es desfan del tot i fan que les trufes tinguin una consistència més divertida
- Refredem la massa una mitja hora a la nevera ben tapada
- Després fem boletes amb la massa i la passem per coco ratllat o per tè matcha (tamisat)

Millor que guardem les trufes a la nevera per tal de que no es desfacin.





I només puc afegir...nyam nyam!!!








1 comentari: