diumenge, 22 d’octubre del 2017

Pastís de xocolata i mango



Avui us porto un pastís de xocolata ideal per a un aniversari. Celebràvem un aniversari a casa i tenia ganes de fer un pastís per celebrar.lo i com que a casa agrada molt i molt el mango, doncs em va venir aquesta recepta al cap. A més té un toc diferent i no es triga gaire a fer·lo!!!! 

Ingredients eco:

- 1 mango maduret eco 
- 5 ous
- 100 ml. oli oliva o gira.sol
- 250 grs. farina
- 1 culleradeta llevat
-  2 culleradetes canyella
- Pell d'una taronja ratllada (sobre tot ecològica si hem de fer servir la pell)
- 200 grs. sucre blanc golden o morè
- 3 cullerades soperes cacau pur

Topping:

-1 rajola xocolata 75% 
- 1 mica mantega
- suc de mitja taronja 

A treballar:

- Triturar el mango
- Batre els ous amb el sucre i afegir l'oli  i la pell de taronja ratllada i continuar batent fins que es barregi. Ara hi afegirem el mango triturat
- Barrejar la farina amb el llevat, la canyella i el cacau
- Afegir la barreja seca als ingredients humits i ho passem tot a un motllo
- Enfornar uns 30 min. o fins que al punxar·lo ens surti el punxó net
- Deixar refredar 5 min. al motllo i passar a una reixeta. Deixem refredar.

Preparació del topping:

- Fonem la xocolata al bany maria i hi afegim la mantega. Remenem fins que se'ns hagi fós i hi afegim el suc de taronja. Quan s'hagi barrejat tot ho passem a una mànega pastissera amb "boquilla" molt fina i anem fent zigazagues per decorar el pastís
- Deixem que qualli la xocolata i a berenar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La foto no li fa justícia...la propera serà millor :)

Espero que el gaudiu!!!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada