diumenge, 8 d’octubre del 2017

Galetes de xocolata fàcils

Aquestes galetes són realment molt i molt bones!!! ja fa uns mesos una bona amiga em va regalar un especial de galetes de la revista Brigitte i després de remenar molt entre les receptes vaig decidir provar aquesta recepta. La vaig canviar una mica i realment he de dir que han triomfat i molt!!!! N'he regalat moltes i han agradat no us podeu imaginar com!! N'he fet tantes que casi les avorreixo!
A més són molt fàcils de fer i no necessiten motlles, només un bon ganivet ben esmolat.
A veure que us semblen a vosaltres!

Ingredients (ecològics per variar)

- 220 grs farina blat o espelta
- 1 cullerada postres de llevat
- 50 grs de cacau pur
- 1 punta de sal
- 200 grs mantega a temperatura ambient
- 120 grs sucre morè
- 2 cullerades sucre avainillat
- 1 punta de vainilla pura en pols
- 40 grs sucre morè (aquests no són per a la massa)
- 75 grs ametlla granet

A treballar:

- Barrejar la farina, el sucre avainillat i el cacau
- Batre la mantega, la punta de sal, els 120 grs de sucre morè  i l'ametlla granet fins aconseguir una barreja cremosa
- Afegir la barreja seca a la barreja de mantega...i batre-ho bé fins que es formi una massa enganxosa
- Posem els 40 grs de sucre morè a un plat pla grandet (hi arrebossarem la massa de les galetes)
- Fem rotllos d'uns 3 cm de diàmetre amb la massa, els arrebossem amb sucrè morè i els emboliquem amb paper film i a la nevera una horeta més o menys
- Quan la massa ja té una consistència dureta la treiem de la nevera
- Pre-escalfar el forn a 180º
- Fem rodanxes d'un cm de gruix amb un ganivet no de serra (es trenquen) i les passem a una safata de forn
- Enfornem uns 10 min més o menys, aquí haureu de tenir un bon ull per veure quan estan cuites.
- Les passem amb molt de compte a una reixeta per a què es refredin i...a gaudir-les!!!!!!!!!

Els vostres comentaris seran benvinguts!!




1 comentari: