dimecres, 23 de juny del 2021

Coca de Sant Joan

 He recuperat una recepta antiga d'un taller de pastisseria que vaig fer ja fa uns quants anyets...És una coca molt ràpida de fer. Si no heu tingut temps de comprar.la, s'han acabat al forn o no teniu ganes de fer cúa, aquesta és una opcíó que no us decebrà!!!!!!!!! Ah! i els ingredients segur que els teniu a casa!!!

Ingredients ecològics:

- 250 grs. sucre farina blat o espelta

- 150 grs. sucre golden

- 80 grs. de mantega

- 2 ous

- 2 cull, postres de llevat

- pell i suc d'una taronja o d'una llimona

- 50 grs de pinyons o ametlles o la fruita seca que tingueu per casa


A treballar:

- posar els pinyons en remull en aigua 

- fondre la mantega

- batre els ous amb el sucre i afegir.hi la mantega fosa, el suc i la pell de la taronja

- tamisar la farina amb el llevat i afegir.ho a la barreja anterior

- deixem reposar 10 minuts la massa mentres s'escalfa el forn a 180º (dalt i baix)

- passem la massa a un motllo d'uns 30 cm

- posem els pinyons per sobre i hi tirem una miqueta de sucre per sobre

- al forn uns 35 min o fins que al punxar.lo surti net

Bona revetlla!!!!!!!!


-  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada