Doncs si, de receptes de brownie n'hi ha mils, jo en tinc una gran col.lecció i gairebé tots surten molt bons...però vaig decidir provar la recepta "Best brownies" del llibre Barcomi's Backschule de Cynthia Barcomi i realment és el millor brownie que he provat. Fins i tot vaig haver de traduir la recepta corrents per a una amiga de la botiga què el volia fer amb les seves netes...
Au, no m'enrotllo més i us passo la recepta...
Ingredients ecològics:
- 125 grs. de mantega
- 200 grs. de xocolata de covertura negra
- 40 grs. de cacau pur
- 2 cull. soperes d'oli d'oliva
- 50 grs. farina
- 1/2 cull. de postres de llevat
- 1/4 cull. de postres de bicarbonat
- 2 ous
- 1 grapat de nous
- 150 grs. de sucre golden
- 1 punta de sal
A treballar:
- Escalfem el forn dalt i baix a 170º i untem el motllo de 20x20 cm amb mantega
- Fondre la mantega al bany maria a foc lent. Quan s'hagi fós hi afegim la xocolata de covertura a bocinets i anem remenant fins que també es fongui.
- Ara hi afegirem el cacau en pols i les cullerades d'oli d'oliva (així el brownie ens sortirà més flonjo)
-Tamisar la farina amb el llevat, la sal i el bicarbonat.
- Batre els ous i el sucre fins que blanquegi. Llavors hi afegirem la barreja de xocolata.
- Ara, amb una llengua i amb molt de compte hi barrejarem la farina+llevat+bicarbonat i ho passarem al motllo, hi posarem les nous per sobre i al forn.
- Al forn no més de 20 minuts
- El deixarem refredar i a veure quan dura!!!!!!!!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada