He fet algún petit canvi sense importància...proveu de fer.la!!! no us en penedireu!!! (ara, no sé si la voldreu compartir!!!!!!!!!!)
Ingredients
- 150 grs. de xocolata negra (mínim 55% cacau)
- 1 punta de vainilla en pols
- 150 grs. de mantega fosa (al micro nooooooooooooooooo)
- 100 grs. de sucre glaç
- 6 ous eco eco eco
- 100 grs. de sucre golden
- 150 grs. de farina de blat o espelta
- 1 culleradeta de postres de llevat
Covertura i farcit:
- 250 grs. de melmelada de fruits vermells (o albercoc, l'original)
- 200 grs. de sucre golden
- 150 grs. de xocolata de covertura a bocinets
A treballar:
- Pre-escalfar el forn a 180º
- Folrar un motllo desmontable (el rodó de tota la vida) amb paper de forn, untar.lo amb mantega i espolsar.hi una mica de farina
- Fondre al bany maria la xoco i deixar.la refredar una miqueta
- Batre el sucre glaç, la vainilla i la mantega fosa fins que faci escuma
- Separar els rovells de les clares i afegir els rovells d'un en un a la barreja anterior. Després hi afegirem la xocolata fosa
- Muntar les clares a punt de neu, les comencem a muntar amb una punta de sal i quan veiem que comencen a pujar hi afegim el sucre golden a tongades
- Posem les clares sobre la barreja de xocolata i mantega
- Tamisem ara la farina i el llevat sobre les clares i la barreja de xoco i mantega
- Ho barregem tot amb molt de compte amb una llengua
- Passem la massa al motllo i l'allisem bé
- Enfornem uns 50 min. aproximadament o fins que al punxar.lo surti net
- El treiem del motllo i el passem a una reixeta i el deixem refredar uns 20 min.
- Li donem la volta i el deixem acabar de refredar
- Partir el pastís en dos meitats amb molt de compte
- Escalfem la melmelada i l'anem remenant fins que estigui ben lluenta
- En posem a les dues meitats del pastís
- Ajuntem les meitats i també posem melmelada per sobre i els costats del pastís
Covertura:
- Escalfar a foc viu el sucre golden amb 125 ml. d'aigua durant uns 5 min.
- Treiem el xarop del foc, el deixem refredar una mica i hi desfem la covertura fins que es converteixi en una barreja uniforme i espessa
- Amb una llengua la repartim per tot el pastís i deixem que qualli bé, això portarà unes hores
- l'Hotel Sacher recomana acompanyar.lo amb nata muntada sense sucre, jo, tal qual sense res...
I bé, sense res més a afegir...us desitjo molt bon profit!!!!!!!!! Guten Appetit!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada