I si, continuo amb les galetes de Nadal 🎅🎅🎅 o no, les podeu fer qualsevol època de l'any, però jo quan m'ho passo millor fent galetes és per Nadal. I si, aquesta recepta també l'he treta del llibre "Weihnachtsbacken von A-Z" del Dr. Oetker. L'he variat una miqueta i té el seu punt original, en aquest cas estels verds de matcha, el color dependrà molt de la qualitat del matcha que feu servir. A millor qualitat més gust i color!!!! I estic molt contenta perquè les vaig començar a fer en poca quantitat i realment han triomfat! Originalitat al poder!
Eco-ingredients:
- 100 grs. de sucre golden o blanc (aquest si el podeu evitar millor)
- 1 cullerada de postres de tè matcha del bo, eh????
- 150 grs. mantega a temp. ambient
- 2 rovells d'ou
- 1 punta de sal
- 310 grs. de farina de blat o espelta
- 2 cullerades soperes de beguda de civada, arròs, soja o llet
A treballar:
- Barregem el sucre amb el tè matcha. Afegim la mantega i ho batem bé fins que s'integrin- Ara hi afegim els rovells d'ou
- Afegim ara la beguda de cereals o la llet i barregem
- Afegim la farina a tongades fins que se'ns barregi i bé i quedi una massa ben llisa
- Estirem la massa amb un corró i que ens quedi amb un gruix d'uns 4 mm.
- La deixem refredar a la nevera una horeta més o menys
- Passat aquest temps escalfem el forn a 180º i tallem les galetes amb les formes i cap al forn uns 15 min. més o menys fins que estiguin dauradetes i au, a triomfar!!!!!!!!!!!!
Només puc dir, mmmmmmmmmmmmmmmm
Eco-ingredients:
- 100 grs. de sucre golden o blanc (aquest si el podeu evitar millor)
- 1 cullerada de postres de tè matcha del bo, eh????
- 150 grs. mantega a temp. ambient
- 2 rovells d'ou
- 1 punta de sal
- 310 grs. de farina de blat o espelta
- 2 cullerades soperes de beguda de civada, arròs, soja o llet
A treballar:
- Barregem el sucre amb el tè matcha. Afegim la mantega i ho batem bé fins que s'integrin- Ara hi afegim els rovells d'ou
- Afegim ara la beguda de cereals o la llet i barregem
- Afegim la farina a tongades fins que se'ns barregi i bé i quedi una massa ben llisa
- Estirem la massa amb un corró i que ens quedi amb un gruix d'uns 4 mm.
- La deixem refredar a la nevera una horeta més o menys
- Passat aquest temps escalfem el forn a 180º i tallem les galetes amb les formes i cap al forn uns 15 min. més o menys fins que estiguin dauradetes i au, a triomfar!!!!!!!!!!!!
Només puc dir, mmmmmmmmmmmmmmmm
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada