Avui us porto una recepta de magdalanes de coco sense gluten. I potser alguns us preguntareu què m'ha agafat ara pel "sense gluten"...doncs com que cada dia tracto amb clients que tenen més problemes amb el gluten i veig productes pels supers (no a casa nostra que la veritat és que cada dia son millors) que fan por pel que fa als ingredients "sense gluten" vaig fent proves per donar idees als celíacs o intolerants i aquesta en concret ha triomfat bastant!
Aquestes magdalenes són ben curioses, molt consistents i ben bones, així que millor que les feu en motlles petitons.
Ingredients:
- 140 grs. farina de coco
- 1 culleradeta de llevat
- 1 punta de sal
- 3 ous eco
- 100 grs de sucre de coco
- 160 grs. d'oli de coco a temperatura ambient
- 4 cullerades soperes de llet de coco per cuinar
- 1 punta de vainilla
- 2 cullerades soperes de cacau pur
- sucre glaç per decorar
A treballar:
- Escalfar el forn dalt i baix a 180º
- Batre bé el sucre de coco amb els ous
- Afegir l'oli de coco (millor si està líquid, sino es fondrà del tot al forn), continuar batent fins que s'integri
- Afegir la llet de coco i continuar batent a velocitat baixa
- Ara incorporem la farina de coco amb la punta de sal, la vainilla i el llevat
- Quan estigui tot integrat (veurem que ens ha quedat una massa consistent) passem una part de la barreja als motllos,més o menys fins a la meitat del motllo. A la resta hi afegim el cacau en pols i el barregem bé. Acabem d'omplir els motllos amb la massa amb cacau.
- Enfornem uns 20 min.
- Deixar refredar uns 10 min. les magdalenes als motllos, després les passem a una reixetai quan estiguin fredes les decorem amb sucre glaç i au, a berenar...
Tindreu una barreja ben divertida i exòtica amb el cacau i el coco, una de les meves favorites!!!!
Aquestes magdalenes són ben curioses, molt consistents i ben bones, així que millor que les feu en motlles petitons.
Ingredients:
- 140 grs. farina de coco
- 1 culleradeta de llevat
- 1 punta de sal
- 3 ous eco
- 100 grs de sucre de coco
- 160 grs. d'oli de coco a temperatura ambient
- 4 cullerades soperes de llet de coco per cuinar
- 1 punta de vainilla
- 2 cullerades soperes de cacau pur
- sucre glaç per decorar
A treballar:
- Escalfar el forn dalt i baix a 180º
- Batre bé el sucre de coco amb els ous
- Afegir l'oli de coco (millor si està líquid, sino es fondrà del tot al forn), continuar batent fins que s'integri
- Afegir la llet de coco i continuar batent a velocitat baixa
- Ara incorporem la farina de coco amb la punta de sal, la vainilla i el llevat
- Quan estigui tot integrat (veurem que ens ha quedat una massa consistent) passem una part de la barreja als motllos,més o menys fins a la meitat del motllo. A la resta hi afegim el cacau en pols i el barregem bé. Acabem d'omplir els motllos amb la massa amb cacau.
- Enfornem uns 20 min.
- Deixar refredar uns 10 min. les magdalenes als motllos, després les passem a una reixetai quan estiguin fredes les decorem amb sucre glaç i au, a berenar...
Tindreu una barreja ben divertida i exòtica amb el cacau i el coco, una de les meves favorites!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada