I continuem amb receptes de galetes...aquesta recepta ja feia temps que la tenia al cap però com sempre no trobava el temps per posar-m'hi i la veritat és que el resultat val la pena, així que crec que la repetiré aviat i ja tinc l'ocasió pensada...una trobada amb les amigues ganxeteres!!! Noies neu buscant una tarda de diumenge!!!
Au a treballar una mica:
Ingredients:
- 250 grs. de farina d'ametlla
- 250 grs. de mantega a temperatura ambient
- 250 grs. de sucre golden light o del Paraguai
- 1 cullerada de postres de canyella
- 2 eco-ous i 2 rovells
- 450 grs. de farina blat o espelta eco
- 50 grs. aprox. de melmelada (la que més us agradi)
- 250 grs. de mantega a temperatura ambient
- 250 grs. de sucre golden light o del Paraguai
- 1 cullerada de postres de canyella
- 2 eco-ous i 2 rovells
- 450 grs. de farina blat o espelta eco
- 50 grs. aprox. de melmelada (la que més us agradi)
A treballar:
- Batre el sucre, la canyella, els ous i els rovells
- Afegir la farina d'ametlla i la farina de blat o espelta
- Estirar la massa amb el corró entre dos papers de cuina amb un gruix de 2-3mm.
- Deixar refredar la massa unes 2h. a la nevera
- Escalfar el forn a 200 graus
- Amb un motllo de galetes grosset tallem les galetes. Han de ser parells perquè quan estiguin cuites les muntarem. Per ex: 24 galetes, 12 les perforarem amb un tallador més petitó.
- Les enfornem fins que estguin daurades, compte que són molt primes!!
- Quan estiguin cuites agafem les foradades i hi espolsem sucre glaç (hem d'esperar a que estiguin tèbies o fredes millor)
- Agafem la melmelada i l'escalfem un momentet fins que sigui líquida i amb un pinzell pintem les galetes que seran la nostra base. No cal que n'hi posem gaire. Les cobrim amb les foradades i esperem a que la melmelada qualli...et voilà!
- Afegir la farina d'ametlla i la farina de blat o espelta
- Estirar la massa amb el corró entre dos papers de cuina amb un gruix de 2-3mm.
- Deixar refredar la massa unes 2h. a la nevera
- Escalfar el forn a 200 graus
- Amb un motllo de galetes grosset tallem les galetes. Han de ser parells perquè quan estiguin cuites les muntarem. Per ex: 24 galetes, 12 les perforarem amb un tallador més petitó.
- Les enfornem fins que estguin daurades, compte que són molt primes!!
- Quan estiguin cuites agafem les foradades i hi espolsem sucre glaç (hem d'esperar a que estiguin tèbies o fredes millor)
- Agafem la melmelada i l'escalfem un momentet fins que sigui líquida i amb un pinzell pintem les galetes que seran la nostra base. No cal que n'hi posem gaire. Les cobrim amb les foradades i esperem a que la melmelada qualli...et voilà!
P.D. La recepta és una adaptació de la que ha publicat la revista "Meine Familie und ich" el desembre de 2014 "Quitten Sterne"
Quina pinta nena! Et van quedar maquíssimes.
ResponEliminaMuacx,
Anna