diumenge, 18 de març del 2018

Cookies sense gluten



Avui he pensat en fer unes cookies amb xocolata sense gluten. Són la versió d'una de les receptes clàssiques de cookies que molt de temps han estat part de les celebracions de la familia i que com ja us podeu imaginar han desaparegut molt depressa, fins i tot les he hagut d'amagar perquè sino no arribàven a taula quan tocava!!!!!!!!!! En surten moltes així que no heu de patir si teniu molta gent i tampoc haureu d'estar hores a la cuina!!!!!!!!!! Desapareixeran de seguida, us ho asseguro!!!

Eco-Ingredients:

- 170 grs, de mantega
- 125 grs. de sucre de coco
- 1 punta de vainilla en pols
- 2 ous
- 250 grs. de farina de civada sense gluten Sol natural
- 1 punta de sal de l' Himalaia
- 0.5 culleradeta de llevat de rebosteria
- 75 grs. de nibs de cacau  o xoco negra tallada a bocinets
- 2 cullerades soperes de mantega de cacauet

A treballar:

- Escalfar el forn a 160º dalt i baix
- Fonem la mantega a foc molt molt lent i deixem que es refredi (no que se solidifiqui un altre cop)
- Barrejar la mantega fosa i el sucre de coco
- Afegir la vainilla i els dos ous i batre fins que quedi ben barrejat
- Afegim la mantega de cacauet i ho batem fins que s'integri a la barreja anterior
- Tamisar la farina i el llevat i afegim la sal i ho barregem fins que ens quedi una massa densa
- Afegim els nibs de cacau o els bocinets de xoco
- Amb una cullera sopera o de gelat fem boletes amb la massa i les repartim en dues safates de forn
- Les podem aixafar una mica si les volem planetes, sino ens quedaran com una boleta (no patiu, son bones igualment, jajaja)
- Les enfornem uns 15 min. o fins que veiem que estàn dauradetes
- Les passem a una reixeta fins que es refredin i au, a berenar!!!!








1 comentari:

  1. Per fi!! Des de que les vaig tastar que estic esperant la recepta.
    FANTÀSTIQUES,BONÍSSIMES!!!!

    ResponElimina