dissabte, 22 d’octubre del 2016

Crema de carbassa diferent

Hola!

Després de no haver publicat res des de fa molt de temps avui he decidit tornar-m'hi a posar! He estat molt embolicada amb la botiga i els mesos han anat passant...
Comença a fer fresqueta i ja venen de gust les cremes de verdures calentetes i per aixo avui us presento una crema de carbassa diferent, com ha dit una bona amiga "una crema gourmet", perquè les cremes de verdures no tenen per què ser avorrides, veritat?

Au, doncs a cuinar una mica!

Ingredients:

- 500 grs de carbassa tallada a trossets
- 2 porros
- 4 pastanagues grossetes
- 1 tros de gingebre fresc
- 1 taronja (el suc)
- 200 ml crema o llet de coco per cuinar
- pipes de carbassa, gira-sol, llavors...per decorar


A cuinar:

- tallem el porro a trossets petitons, l'esbandim i el sofregim a foc lent
- pelem les pastanagues i la carbassa i tambe les fem a trossets, les esbandim 
- quan el porro agafi color hi afegim la carbassa i la pastanaga i ho sofregim una mica
- afegim brou de verdures o aigua i el gingebre pelat fins a cubrir la verdura
- deixem que bulli uns 20 min o fins que la verdura estigui cuita
- ho triturem i hi afegim el suc de la taronja i la crema o llet de coco fins aconseguir la textura que ens agradi
- la servim calenteta en bols i la decorem amb les pipes, llavors...

Bon profit!!!!



1 comentari: